Svetlana Mamaeva, din Chișinău, a câștigat concursul de frumusețe "Miss Canada"
Social 7 septembrie 2021, 16:00 | 1484

O tânără din Chișinău a câștigat concursul "Miss Canada". Svetlana Mamaeva a fost recunoscută de juriu drept ”cea mai frumoasă și mai deșteaptă fată” dintre 50 de participante la competiție. Acum, Svetlana Mamaeva se pregătește să reprezinte Canada la concursul "Miss World", care va avea loc în decembrie.

SVETLANA MAMAEVA, câștigătoarea concursului de frumusețe "Miss Canada": În acest an a fost o concurență puternică, dar eu m-am pregătit mult. Particip la concursurile de frumusețe încă din 2018, cu o atitudine corespunzătoare. Un concurs de frumusețe nu este doar exteriorul, defilări în costum de baie și ținute de seară. Mult timp îți ia pregătirea discursului și nu doar. Trebuie să te aștepți la întrebări provocatoare, din politică și din alte domenii."

Este foarte important să-ți placă ceea ce faci, spune Miss Canada.

SVETLANA MAMAEVA, câștigătoarea concursului de frumusețe "Miss Canada": "Tot ce fac, o fac din inimă. Atunci când faci ceva din tot sufletul, oamenii din jurul tău văd asta și îți plătesc cu aceeași monedă."

După ce a fost desemnată drept cea mai frumoasă și mai deșteaptă tânără din Canada, Svetlana Mamaeva urmează să participe la concursul "Miss World", care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

SVETLANA MAMAEVA, câștigătoarea concursului de frumusețe "Miss Canada": "În luna decembrie voi merge la concursul Miss World, care va fi organizat în Puerto Rico. Vor participa concurente din peste o sută de țări. Sunt fericită că voi fi la acest eveniment."

În afara concursurilor de frumusețe, Svetlana Mamaeva duce o viață obișnuită. Muncește în industria business-ului și tehnologiei, și organizează acte de caritate.

SVETLANA MAMAEVA, câștigătoarea concursului de frumusețe "Miss Canada": "Este greu. Uneori îmi pare că nu fac față, dar de mică sunt foarte sârguincioasă. Îmi știu prioritățile: ce este pe primul loc, ce este pe locul doi. Calculez timpul așa, încât să fiu cu familia, cu prietenii. Reușesc să balansez între muncă și concursurile de frumusețe. Cât am posibilitate, încerc să reușesc peste tot."

Svetlana este mândria familiei și un exemplu de urmat pentru multe fete de seama ei.

OXANA MAMAEVA, mama Svetlanei Mamaeva: "Inima de mamă simte o dragoste nemărginită, o mândrie pentru copilul ei, o mândrie pentru țara sa, că o moldoveancă, care este și cetățean al Canadei, câștigă în astfel de concursuri de frumusețe."

Svetlana Mamaeva a ajuns în Canada acum zece ani. Acolo și-a făcut studiile și a început o carieră de analist.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie