Meteo, 27 Februarie
Meteo 27 februarie 2023, 20:29 | 291

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se raceste, insa spre sfarsitul saptamanii sunt asteptate si temperaturi de pana la 10 grade Celsius. Maine, 28 februarie, maximele nu vor depasi 8 grade cu plus. Cerul va fi noros predominant in localitatile sudice, in cateva localitati nordice meteorlogii au prognozat lapovita sau ploi slabe. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 4 grade, la sud va fi cu 3-4 grade mai cald, respectiv se vor inregistra intre plus 6 si plus 8 grade. In capitala se vor atesta plus 6 grade, noaptea va fi plus unu.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la Bucuresti, Craiova si la Constanta, cerul va fi noros, fara precipitatii. Cate 6 grade se vor atesta la Iasi, Cluj si Timisoara. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 9 la Madrid, se prevede cer variabil. Innorat va fi la Londra, in mare parte insorit la Paris. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam cu maxime de pana la plus 6. Plus 15 grade se vor atesta la Roma si va ploua. Plus 7, si respectiv plus 5 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia va fi insorit. Plus 19 grade cu soare sunt prognozate la Atena. Partial innorat va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie