Patrula Jurnal TV, 2 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

A început audierea martorilor în dosarul tragicului accident de la Stăuceni, în care un minor și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de un automobil. La Judecătoria Buiucani au fost luate depoziții de la un călător, care a văzut impactul. A lipsit, însă, inculpatul, care se află într-o grevă a foamei.

Câteva zeci de oameni au fost trași pe sfoară de o companie din Chișinău, care le-a promis locuri de muncă bine plătite în Europa. Victimele au achitat firmei cu pricina sute de euro pentru șansa de a munci și de a le oferi familiilor un trai mai bun. Păgubiții nu și-a văzut nici job-urile promise, nici banii investiți.

Continuă audierea martorilor în dosarul celor șapte indivizi, care urmau să organizeze dezordini în timpul protestelor organizate de Partidul Șor. Au fost audiați trei martori ai acuzării. Este vorba despre doi cetățeni, care le-au asigurat chirie în Chișinău inculpaților, și un tânăr care urma să participe la manifestațiile de protest. „Dosarul este înscenat”, au ripostat avocații.

Opinia ta contează. Comentează!