Meteo, 11 Mai
Meteo 11 mai 2022, 20:15 | 826

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele vor fi cu 5-6 grade mai ridicate decat au fost ziua precedenta. Se vor inregistra temperaturi de pana la 29 de grade Celsius , noaptea mercurul din termometre ca cobori pana la 13-14 grade, cerul va fi variabil. In capitala vor fi 29 de grade, noaptea se vor înregistra minime de 13 grade. La Chul cerul va fi senin. Minime de 14 grade se vor inregistra in orasele Balti, Soroca si Cahul. Partial innorat va fi la Briceni, iar pe timp de noapte se vor inregistra 15 grade Celsius. In mare parte insorit va fi la Balti, Comrat si Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 28 de grade vor fi la București, va fi in mare parte insorit. Cerul va fi senin in orasele Timisoara Brasov si Craiova. In mare parte insorit va fi la Iasi, Cluj si Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 29 de grade vor fi la Madrid, 27 la Lisabona. 19 grade se vor înregistra la Londra. 23 de grade vor fi Paris, la Amsterdam meteorlogii au prognozat averse. Insorit si 27 de grade vor fi la Roma. Averse vor fi joi la la Viena. Partial innorat va fi Berlin. Precipitații vor fi la Varșovia. La Sofia cerul va fi variabil, la Ankara insorit. Averse sporadice anunta meteorologii la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie