Procuratura neagă acuzațiile lui Ceban
Politic 26 aprilie 2023, 19:39 | 482

Sursele primarului de Chișinău, Ion Ceban, nu sunt credibile! Astfel a reacționat Procuratura Anticorupție la anunțul lui Ceban privind o percheziție într-un dosar de trafic de influență, care ar fi intentat mamei sale, Eugenia Ceban. Potrivit primarului, cauza penală a fost inițiată la comanda Partidului Acțiune și Solidaritate. ”Sunt aberații”, a replicat reprezentantul PAS.

Într-un video publicat pe facebook, Ion Ceban a anunțat că mascații de la ”Fulger” urmau să descindă miercuri la persoane apropiate lui, inclusiv la părinți. În replică, șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ne-a declarat că sursele lui Ion Ceban nu sunt credibile.

DECLARAȚIILE ȘEFEI PROCURATURII ANTICORUPȚIE: "Sursele lui Ion Ceban nu sunt de încredere și, cu siguranță, nu sunt din cadrul Procuraturii Anticorupție. Putem confirma că niciun procuror din Procuratura Anticorupție nu a solicitat sau autorizat percheziții la domiciliul sau biroul primarului, sau la membrii de familie și că astfel de percheziții nu au avut loc astăzi (miercuri - n.n.) dimineața."

A reacționat și Partidul Acțiune și Solidaritate. Purtătorul de cuvânt al formațiunii, Adriana Vlas, ne-a comunicat că afirmațiile lui Ion Ceban sunt aberații și în acest context ”PAS nu se va implica în actul de justiție”.

Opinia ta contează. Comentează!