„Zilele Americii” au început pe 6 septembrie la Chișinău și se vor încheia la Comrat
Social 9 septembrie 2019, 20:01 | 1220

„Zilele Americii”, care au început vineri la Chișinău, vor fi marcate până pe 15 septembrie la Bălți, Soroca, Taraclia și Comrat. Autoritățile locale vorbesc despre o posibilitate excelentă de a cunoaște în detaliu despre proiectele sprijinite de Guvernul de la Washington, care amplifică relațiile bilaterale dintre Republica Moldova și Statele Unite. Sloganul evenimentelor este ”Succes împreună!”

„Zilele Americii” sunt organizate în premieră de Ambasada Statelor Unite la Chișinău și se desfășoară în mai multe localități pentru a promova cultura și tradițiile americane.

Prezentă la deschidere, prim-ministrul Maia Sandu a subliniat că „Zilele Americii” reprezintă o oportunitate excelentă de a afla despre relațiile bilaterale și despre proiectele sprijinite de guvernul Statelor Unite ale Americii.

Potrivit deputatului Mihai Popușoi, Statele Unite acordă asistență în aproape toate domeniile...

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău a lansat un nou logo - o strângere de mâini cu lozinca ”Succes împreună!”

Vizitatorii au avut posibilitatea să guste din mâncarea și băuturile americane, să asculte muzică și să afle mai multe despre sportul american. Cei mai curioși au fost, totuși, copii, care și-au găsit ocupație imediat ce au intrat în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”.

Zilele Americii” au început la Chișinău pe 6 septembrie și vor continua până pe 15 septembrie, în orașele Bălți, Soroca, Taraclia și Comrat. 

Opinia ta contează. Comentează!