Meteo, 10 Martie
Meteo 10 martie 2023, 20:57 | 483

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 11 martie, maximele termice se vor situa intre plus 13 si plus 18 grade Celsius, meteorologii anunta ploi slabe in cateva localitati nordice. Plus 16 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 6 grade, iar vantul va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 14 grade, noaptea minimele se vor situa inre plus doua si plus 3 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 18 grade Celsius, vor fi plus 6 si plus 7 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la București, sunt prognozate precipitatii. Precipitatii anunta meteorologii si pentru orasele Cluj, Constanta si Craiova. Averse sunt prognozate la Timisoara. Va ploua la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 19 grade vor fi la Lisabona, plus 23 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 7 si respectiv plus 8 grade. Partial innorat va fi la Amsterdam. Plus 19 grade vor fi la Roma, cerul va fi acoperit. Averse sporadice anunta meteorologii pentru Berlin. Innorat va fi la Viena. Precipitatii sunt prognozate la Varsovia. Plus 10 grade se vor atesta la Kiev, sunt asteptate precipitatii. Plus 20 de grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie