Jurnalul orei 15, 2 Februarie
Jurnalul orei 15:00 2 februarie 2022, 16:21 | 485

Prezentat de Eugenia Apostu

Patru foști deputați comuniști cercetați pentru îmbogățire ilicită au fost reținuți pentru 72 de ore. Informația ne-a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Sărăcia se adâncește. De mâine se scumpește și pâinea! Combinatul „Franzeluța” anunță că majorează prețul pentru tot sortimentul de pâine, cu excepția celei numită ”socială”. Autoritățile promit că vor căuta soluții, dar în stradă, oamenii ne spun că nu mai știu cum să iasă din nevoi. Noile scumpiri îi vor face și pe tinerii care au mai rămas aici să caute viață mai bună printre străini, afirmă cetățenii supărați.

Transportatorii își opresc activitatea în semn de protest, începând cu ziua de luni, 7 februarie. Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto anunță că Ministerul Infrastructurii nu a prezentat calculele reale ale tarifului la serviciile de transport. Drept reacție, ministrul Andrei Spânu îi îndeamnă pe oameni să nu se lase provocați de comportamentul unui grup restrâns de transportatori.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie