Jurnalul orei 15, 10 Ianuarie
Jurnalul orei 15:00 10 ianuarie 2022, 18:59 | 1351

Prezentat de Eugenia Apostu

Compania Premier Energy, care livrează energie electrică în centrul și sudul țării, a cerut dublarea tarifului. O solicitare în acest sens a fost transmisă Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Prețul ar putea fi mărit de la 1,51 lei pentru un kilowatt/oră până la 2,79 lei.

”Moldovagaz” confirmă că prețul de achiziție al gazului din Rusia a crescut cu aproximativ 200 de dolari, în luna ianuarie, față de cel calculat la finele lunii octombrie, când a fost semnat contractul cu Gazprom.

Autoritățile municipale anticipează o creștere a numărului cazurilor de infectări cu COVID în perioada următoare și anunță reactivarea Centrului COVID de la Moldexpo. Ministerul Sănătății, care a comunicat anterior despre conservarea acestui centru, nu a reacționat deocamdată. Despre reactivarea Centrului COVID a vorbit astăzi, în ședința on-line a serviciilor municipale, șeful Direcției sănătate a Primăriei, Boris Gâlcă. El a argumentat decizia prin necesitatea triajului mai rapid al pacienților infectați.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie