Meteo, 4 Aprilie
Meteo 4 aprilie 2023, 20:10 | 351

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 7 grade, minimile vor cobori pana la minus 2 grade. Se prevede cer noros in localitatile sudice, in cele centrale si de nord sunt asteptate ploi slabe. Plus 5 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus unu, vantul nord-vestic va sufla cu pana la 18 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 2 plus 3 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 6 si plus 7 grade, minimile vor cobori pana la plus 2 si plus 3 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 7 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Constanta, unde sunt prognozate precipitatii. Plus 6 grade se vor atesta in orasele Cluj si Craiova. Plus 4 grade se vor atesta la Iasi, plus 5 la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus 25 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 22 la Madrid. Innorat va fi la Londra cu plus 13. La Paris is Amsterdam va fi in mare parte insorit, cu plus 13 si respectiv plus 10. Plus 13 grade se vor atesta la Roma, sunt asteptate averse. Plus 7, si respectiv plus 6 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia vor fi plus 6 grade cu precipitatii. Plus 18 grade se vor atesta la Atena. Va ploua la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie