Patrula Jurnal TV, 19 Martie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Uniunea Europeană ar putea oferi 40 de milioane de euro pentru modernizarea Armatei Republicii Moldova. Presa internațională scrie, cu referire la documente oficiale nepublicate, deocamdată, că cea mai mare parte a banilor va fi cheltuită pentru un radar de supraveghere mobil la sol. Acest lucru va ajuta Republica Moldova să-și monitorizeze spațiul aerian.

Fostul ministru adjunct de Interne, Ion Țurcan, despre care Autoritatea Națională de Integritate spunea că are o avere nejustificată, nu mai riscă acum să-și piardă bunurile. Curtea Supremă de Justiție a respins recursul depus de ANI împotriva deciziei Curții de Apel Chișinău, prin care actul de constatare emis de inspectori în privința lui Țurcan a fost anulat.

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit de o dronă la concertul trupei BI-2, care a evoluat pe Arena Chișinău. Responsabilii de la Institutul de Medicină Urgentă afirmă că omul este în stare satisfăcătoare și se află acum sub supravegherea medicului de familie. Organizatorii concertului afirmă că incidentul s-a produs, după ce un alt spectator a atins drona cu mâna. Oamenii legii așteaptă ca bărbatul să depună o plângere la poliție.

Opinia ta contează. Comentează!