Meteo, 29 Iulie
Meteo 29 iulie 2022, 19:53 | 814

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 35 si 36 de grade Celsius. Se prevede cer variabil in toate localitatile tarii. 35 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 19 grade, vantul va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 31, 34 si respectiv 33 de grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 16 si 17 grade. In cele sudice maximele vor atinge valoarea de 36 de grade, vor fi minime de 20 si 21 de grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 34 de grade se vor inregistra la București si la Timisoara. Furtuni insotite de descarcari electrice sau averse sunt prognozate pentru Cluj si Timisoara. Insorit va fi sambata la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 33 de grade se vor inregistra la Lisabona, 37 la Madrid. La Londra si la Paris se prevede cer variabil, cu 27 si respectiv 31 de grade. Maxime de 25 de grade se vor inregistra la Amsterdam si va fi in mare parte innorat. Insorit va fi la Nisa, Roma si Milano. Va ploua la Viena. La Berlin sunt prognozate averse sporadice, iar la Varsovia precipitatii. Insorit va fi la Ankara si la Atena. La Kiev se vor inregistra 29 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
LIVE