Mesajul de adio al ambasadorului SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan: „Am fost onorat să reprezint SUA în fața poporului RM”
Politic 20 iulie 2021, 20:11 | 5220

Ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Dereck Hogan, a transmis un mesaj cu ocazia încheierii mandatului său în Republica Moldova. El susține că a fost onorat să reprezinte Statele Unite ale Americii în fața poporului Republicii Moldova și pleacă, știind că „relația bilaterală este una puternică și în creștere”.

DERECK HOGAN, ambasadorul SUA la Chișinău: "În timpul aflării mele aici, Ambasada SUA a cooperat îndeaproape cu agricultorii și mediul de afaceri al Republicii Moldova pentru a îmbunătăți oportunitățile economice. Plec știind că relația noastră este puternică și în creștere."

Hogan a spus că, pe parcursul mandatului, a conlucrat cu mulți oficiali devotați. Aceștia, în opinia sa, au o viziune clară pentru viitorul Moldovei și este sigur că vor fi capabili să depășească orice provocări.

DERECK HOGAN, ambasadorul SUA la Chișinău: "Mulțumesc, Moldova, pentru această minunată oportunitate. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele și te voi păstra în inimă. La revedere."

Mandatul ambasadorului american, Dereck Hogan, a luat sfârșit, iar la finalul misiunii Maia Sandu l-a decorat cu „Ordinul de Onoare”, pentru contribuția sa în promovarea transformărilor democratice din Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!