Spiridon Vangheli a comentat, pentru Jurnal TV, situația jenantă din Parlament: „Sunt viu! Mai am treburi după externare”
Cultură 12 martie 2021, 19:47 | 20915

”Sunt viu! Guguță, nu mă lasă să mă duc!”. Este reacția scriitorului Spiridon Vangheli la situația jenantă care a avut loc astăzi în Parlament. Telefonat de un reporter Jurnal TV, maestrul ne-a spus că luptă în continuare cu virusul ucigaș și chiar se simte mai bine. Nu se dă bătut, pentru că mai are planuri după externare.

SPIRIDON VANGHELI, scriitor: "Eu sunt viu! Mai am treburi, frate, mai am. Guguță nu mă lasă să mă duc! El este al copiilor și copiii au nevoie omul. Lasă să colecteze date. Unde se grăbește ea? Ce face ea, Greceanîi asta?"

Maestrul se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Clinic Republican "Timofei Moșneaga".

SPIRIDON VANGHELI, scriitor: "Se fac investigații. Să sperăm că vom birui COVID-ul acesta. Se lucrează. Medicii sunt la nivel. Se duce lupta. Așa este organismul. Ce vrei - 89 de ani. Este complicat. Medicii fac efort, fac sărmanii. Mare efort."

Spiridon Vangheli a ajuns la spital pe 27 februarie. Starea de sănătate a scriitorului s-a complicat din cauza infectării cu COVID-19. În vârstă de 89 de ani, Spiridon Vangheli, a scris celebra poveste a lui Guguță. Cărțile lui Vangheli au făcut înconjurul lumii, fiind traduse în zeci de limbi şi editate în 70 de ţări. Pe parcursul carierei, maestrul s-a învrednicit de mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Opinia ta contează. Comentează!