Jurnalul orei 17, 29 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 29 decembrie 2021, 17:36 | 1191

Prezentat de Vasile Luchianu

A fost reținut, plasat în izolator, a făcut declarații în dosarul în care este acuzat de complicitate la furt și spălare de bani în proporții deosebit de mari și în dosarul revoltelor din aprilie 2009, în care are statut de martor. Ulterior a fost eliberat, iar acum se teme pentru viața sa și a familiei sale. Vorbim de Boris Sprâncean, finul de cununie al lui Adrian Nichifor - personaj din anturajul lui Plahotniuc. Într-un interviu oferit postului nostru de televiziune, el susține că a fost extrădat ilegal din Germania, procurorii moldoveni fiind aproape șocați când l-au întâlnit pe aeroport.

Indemnizația unică acordată la nașterea fiecărui copil va fi majorată cu 609 lei și va constitui, de la 1 ianuarie, 10 mii 68 de lei.

Un ofițer cu funcție de conducere din Inspectoratul General de Carabinieri a fost reținut într-un dosar privind falsificarea certificatelor de vaccinare anti-COVID. Alte 240 de persoane au statut de bănuit. Registratorii luau mită, până la cinci mii de lei, pentru un certificat. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, cei implicați în rețea riscă până la șapte ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie