Jurnalul orei 19, 6 Mai
Jurnalul orei 19:00 6 mai 2022, 22:20 | 2109

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Procurorii i-au percheziționat astăzi casa lui Pavel Filip, care a deținut funcția de premier în perioada regimului Plahotniuc. Acțiunile procesuale au legătură cu tentativa de deposedare a Republicii Moldova de clădirea Consulatului din Odesa - ilegalitate demascată de Jurnal TV încă în anul 2020.

Adrian Glijin, răpit de pe câmp de securiștii transnistreni în octombrie 2020 a fost condamnat astăzi ilegal la 13 ani și 6 luni de închisoare, de către pretinsa „judecătorie supremă” de la Tiraspol. Regimul separatist l-a acuzat de „trădare de patrie”. Nu este clar însă despre care patrie este vorba, deoarece pretinsul dosar este secretizat.

Avem sau nu adăposturi anti-aeriene în Chișinău? Nicio autoritate din Republica Moldova nu ne poate spune câte avem și unde se află acestea. Un reporter Jurnal TV a mers astăzi să le caute și să vadă în ce stare sunt acestea.

Războiul, sărăcia, corupția și prețurile foarte mari - sunt cele mai stresante probleme cu care se confruntă acum moldovenii. Datele apar într-un ultim sondaj de referință apărut astăzi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie