Meteo, 4 Martie
Meteo 4 martie 2022, 20:11 | 1166

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vreme rece se anunta si pentru acest weekend, valorile mimine vor cobori pana la minus doua trei grade. Maximele termice vor oscila intre 4 si 7 grade. Cerul va fi in mare parte acoperit, insa in cateva orase din zona de sud se asteapta un mix de soare si nori. Vantul va sufla cu o viteza de pana la 30 de kilometri la ora, va fi uscat, meteorlogii nu anunta precipitatii. La Cahul si la Comrat maximele se vor situa in jurul valorilor de 6-7 grade si va fi partial innorat, minus 2 grade se vor inregistra noaptea. Minus doua grade anunta meteorologii pentru Ungheni pe timp de noapte.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Iasi 4 grade vor fi. Temperaturi negative se vor inregistra la Cluj pe timp de noapte, minus 3. Sambata la Bucuresti mercurul din termometre va urca pana la 8 grade, un mix de soare si nori anunta meteorologii.

Urmeaza prognoza meteo pentru Europa. Un mix de soare si nori anunta meteorologii pentru Paris, Berlin si Madrid. Cate 11 grade se vor inregistra la Paris si Madrid. Averse sporadice anunta meteorologii pentru Londra. Iar la Amsterdam va fi insorit.

Partial insorit va fi a Roma, La Praga se vor inregistra 3 grade, va fi innorat. 7 grade vor fi sambata la Viena. Innorat la Moscova si la Kiev unde se vor inregistra minus un grad, si, respectiv, plus unu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie