Linia H2O prezintă în exclusivitate ușile de interior turcești bakiș door în Moldova
Advertorial 12 septembrie 2022, 22:03 | 729

Pe 8 septembrie 2022 a avut loc prezentarea noii direcții în showroom-ul unuia dintre cele mai mari lanțuri de retail specializate, Linia H2O, fiind importator oficial și reprezentant pe teritoriul Republicii Moldova a produselor liderului producător turc de uși de interior - Bakiș Door.

La ziua porților deschise către lumea calității turcești au participat partenerii Linia H2O, designeri și arhitecți, directori de magazine din industrie, un invitat de rang înalt din Turcia fiind directorul de export al companiei Bakiș Door - Levent Aksu. Evenimentul a fost organizat în stil turcesc.

Întreaga linie Bakiș Door și-a luat deja locul în sălile de expoziție ale Linia H2O din Chișinău și Bălți, precum și în magazinul online al retelei. Bakiș Door este al doilea cel mai mare producător de uși de interior din Europa. Peste 15 milioane de clienți au apreciat deja calitatea lor impecabilă.

Pe parcursul a 25 de ani, Linia H2O oferă clienților săi soluții moderne pentru reabilitarea locuințelor și spațiilor în care este nevoie de confort, colaborând exclusiv cu producători renumiți pentru designul lor contemporan și calitate garantata.

Opinia ta contează. Comentează!