Jurnalul orei 15, 6 Martie
Jurnalul orei 15:00 6 martie 2023, 18:59 | 404

Prezentat de Eugenia Apostu

După o perioadă de peste o lună de ieftinire a petrolului, acum se atestă o creștere a cotațiilor la bursele internaționale. Carburanții se scumpesc considerabil și pe piața locală.

Fata de 14 ani, care acum o lună a snopit în bătaie o altă tânără, într-un apartament din Chișinău, scapă basma curată. Procurorii au închis dosarul, argumentând că agresoarea este minoră, iar leziunile provocate sunt neînsemnate. Postul nostru de televiziune a recepționat imagini noi, în care aparent aceeași minoră bate cu cruzime deja o altă fată. Atenție! Urmează imagini, care vă pot afecta emoțional.

Plătim pentru plăcinte cu brânză, dar mâncăm lucruri periculoase pentru sănătate! În jur de 80% din produsele denumite ”Plăcinte cu brânză”, care sunt puse acum în vânzare, nu conțin brânză proaspătă de vaci, afirmă Agenția Națională Pentru Siguranța Alimentelor. În loc de brânză este folosit un amestec cu produse pe bază de grăsimi vegetale, compuse din ulei de palmier hidrogenat, ulei de soia, ulei de floarea soarelui cu adaos de lapte degresat. Acest amestec doar imită brânza proaspătă de vaci, precizează sursa citată.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie