Jurnalul orei 15, 13 Octombrie
Jurnalul orei 15:00 13 octombrie 2022, 16:51 | 638

Prezentat de Eugenia Apostu

Blocul comuniștilor și socialiștilor a cerut astăzi audierea în Parlament a ministrului Apărării, Anatolie Nosatîi, a secretarului Consiliului Suprem de Securitate, Dorin Recean, dar și a șefei statului, Maia Sandu. Opoziția vrea ca aceștia să explice incidentul de luni, când trei rachete rusești au survolat spațiul aerian al Republicii Moldova. Inițial, deputații puterii i-au rugat pe cei din opoziție să spună clar ce cred despre războiul din Ucraina, agresiunea Rusiei și noile riscuri pentru Republica Moldova. Cu ce s-a încheiat seria de replici, vedeți în continuare.

Fiul fostului polițist Ion Stratulat și nepotul generalului Nicolae Alexei - Dorin Stratulat, principalul suspect în cazul omorului din august curent, de la Strășeni, va fi extrădat ASTĂZI din România pentru a fi tras aici la răspundere penală. Anunțul a fost făcut astăzi de Procuratura Generală. Dorin Stratulat a fost reținut în România pe 24 august curent, fiind anunțat în căutare internațională.

Benzina și motorina se scumpesc din nou. Mâine, pentru un litru de benzină A 95 vom scoate din buzunar 25 de lei și 11 bani, cu doi bani mai mult decât ieri. Iar motorina se scumpește cu încă 27 de bani și va costa 27 de lei și 95 de bani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie