Jurnalul orei 19, 7 Iunie
Jurnalul orei 19:00 7 iunie 2022, 21:07 | 1046

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Nu există vreun indicator de stabilizare a prețurilor pentru carburanți. Benzina și motorina vor înregistra prețuri stresante la miezul nopții. În spațiul public au apărut știri că unele benzinării nu mai vând motorină.

Justiția fie i-a spălat și i-a lăsat în libertate, fie i-a ajutat să fugă din țară pe toți figuranții în dosarul 7 aprilie 2009. La 13 ani de la acele evenimente dramatice, dreptatea vine de la CEDO. Curtea de la Strasbourg a condamnat Republica Moldova în cazul lui Valeriu Boboc, tânărul ucis de poliție în Piața Marii Adunări Naționale.

Autoritățile nu au soluții clare ce ar face mai rapidă trecerea camioanelor prin vama moldo-română. După cazul tragic de la sfârșitul săptămânii trecute, când un șofer a murit din cauza căldurii, autoritățile au trimis la vamă psihologi și asistenți medicali.

Procuratura Anticorupție din Moldova va fi condusă de o tânără procuror din SUA. Veronica Dragalin a câștigat concursul organizat de Consiliul Superior al Procurorilor. Ce declarații a făcut în cadrul interviului de angajare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie