Jurnalul orei 15, 14 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 14 noiembrie 2022, 16:03 | 529

Prezentat de Eugenia Apostu

Ședință nocturnă la Președinție! Mai mulți deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate și cel puțin un ministru au fost surprinși aseară la discuții cu șefa statului, Maia Sandu. Deși potrivit surselor noastre, s-ar fi vorbit inclusiv despre demisia Guvernului Gavrilița sau, cel puțin, despre anumite remanieri la nivel de miniștri, astăzi cei de la PAS spun că au abordat doar ”modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere”. Președinția și Guvernul nu au dat detalii despre întrunirea de aseară.

Fostul deputat PD, Vladimir Andronachi, a fost pus sub învinuire pe un nou capăt de acuzare. Anunțul a fost făcut în această dimineață, de către procurori. Este vorba despre dosarul numit generic „Consulatul Moldovei de la Odesa”, pornit în decembrie 2020. Andronachi, care se află acum în Penitenciarul nr. 13, pledează nevinovat.

Lumea economisește curentul cât de tare poate. Dacă până acum, oamenii nu-și imaginau cum e să renunți la mașina de spălat, la televizor sau la frigider, prețul enorm al energiei electrice i-a făcut să își schimbe modul de viață. În același timp, mai toți spun că vor plăti facturile, oricât de mari vor fi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie