The Rolling Stones a lansat o nouă piesă înregistrată în izolare, în contextul pandemiei
Monden 24 aprilie 2020, 16:12 | 1305

The Rolling Stones le-a oferit joi fanilor motiv de satisfacţie prin lansarea unei melodii noi, înregistrată parţial în izolare, în contextul pandemiei de coronavirus. Melodia este însoţită de un videoclip, în care pot fi văzute imagini cu străzi şi staţii pustii din Londra, Los Angeles, Kyoto şi alte oraşe, informează Reuters.

"Stones erau în studio, înregistrând nişte material nou înainte de izolare şi a fost o melodie, care ni s-a părut că ar rezona cu vremurile în care trăim", a povestit solistul trupei Mick Jagger.

"Am lucrat la ea în izolare. Iat-o... sperăm să vă placă", a adăugat solistul. Trupa a precizat că a început să înregistreze această piesă în Los Angeles, în 2019. Apoi, pe măsură ce restricţiile impuse în contextul pandemiei au început să ia amploare în întreaga lume, au ajustat o parte din versuri şi au adăugat unele elemente noi.

Chitaristul Keith Richards a declarat că piesa fusese creată iniţial pentru un nou album însă, după ce situaţia a evoluat, "Mick şi cu mine am decis-o că trebuie făcută chiar acum", scrie AGERPRES.

The Rolling Stones este o trupă englezească de muzică rock care a devenit populară la începutul anilor 1960. Trupa a fost formată la Londra în 1962. The Rolling Stones a lansat 55 de albume. În 2004, revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 4 în 100 ”Cei mai mari artiști din toate timpurile”. Au vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

Opinia ta contează. Comentează!