Jurnalul orei 17, 9 Iulie
Jurnalul orei 17:00 9 iulie 2021, 17:56 | 1739

Prezentat de Vasile Luchianu

Pentru ziua de duminică, 11 iulie, Jurnal TV a pregătit un program special. Echipa noastră va fi la datorie de la primele ore ale dimineții. Vă vom informa din oră în oră despre felul cum are loc procesul de vot. Echipele Jurnal TV vor fi prezente în Chișinău, Cahul, Bălți, dar și în stânga Nistrului. Pe tot parcursul zilei, în cadrul edițiilor speciale, vom analiza evoluția procesului electoral, iar după ora 21:00 vom urmări și comenta împreună rezultatele alegerilor cu invitații din platoul Jurnal TV.

Încăierare la Briceni! Un bărbat de 42 de ani a murit, după ce a fost bătut cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri. S-a întâmplat la miezul nopții în satul Șirăuți din raionul Briceni. Conflictul s-a iscat între un grup de tineri din satul Slobozia și alt grup de tineri din satul Șirăuți. Cinci tineri au fost reținuți pentru 72 de ore.

Construcția unei biserici în orașul Florești a devenit motiv de scandal între vecini, preoți și autoritățile locale. Mai mulți oameni se arată deranjați că, deși lăcașul sfânt urmează a fi ridicat chiar lângă casele lor, nimeni nu le-a cerut acordul. Ei însă nu doresc să le fie perturbată liniștea.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie