Jurnalul orei 17, 18 Mai
Jurnalul orei 17:00 18 mai 2021, 19:33 | 1429

Prezentat de Vasile Luchianu

Unul dintre cei trei angajați ai laboratorului de expertiză de la Agenția Națională Pentru Siguranța Alimentelor, învinuiți de corupere pasivă în dosarul certificatelor sanitare eliberate la Piața Centrală din Chișinău, a fost transferat din penitenciar în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău sediul Ciocana.

În magazinele din Chișinău au apărut căpșuni autohtone! Sunt mai scumpe decât cele aduse din Grecia sau Turcia, dar sunt mai parfumate și mai gustoase, spun producătorii. Pentru că primăvara a fost una friguroasă, căpșuna de câmp va apărea abia prin luna iunie. Până atunci, le vom savura pe cele din seră. Urmăriți un reportaj despre căpșunele crescute în satul Blindești, raionul Ungheni.

Au schimbat mașinile de poliție pe biciclete, pentru a fi mai aproape de oamenii din comunitate. Este vorba de cinci polițiști din Ungheni, inclusiv o femeie care, de câteva săptămâni, patrulează străzile localității pe două roți. Sunt prezenți zilnic la datorie în piețe, parcuri și alte locuri aglomerate, dar și acolo unde accesul cu automobilul este imposibil. Inițiativa se înscrie într-un proiect implementat de PNUD, cu sprijinul Guvernului Statelor Unite ale Americii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie