Jurnalul orei 15, 21 Iulie
Jurnalul orei 15:00 21 iulie 2021, 17:00 | 1021

Prezentat de Vasile Luchianu

Jurnal TV condamnă incidentul de aseară din platoul emisiunii ”Ora Expertizei” în care doi dintre invitați s-au bătut urmare a unui schimb de replici. Postul nostru de televiziune atenționează că astfel de comportament nu va mai fi tolerat, iar invitații emisiunilor vor trebui să accepte că pot face uz doar de puterea argumentului. Reacția postului de televiziune vine după ciocnirile de marți seară dintre fruntașul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, și fostul ministru adjunct de Interne, Ghenadie Cosovan.

Ploile torențiale de ieri au provocat pagube în satele din Soroca, Criuleni, Ungheni, Florești, Basarabeasca, Orhei, Rezina și în localități din autonomia găgăuză. Intemperiile au compromis peste 1300 de hectare de culturi agricole.

Până astăzi nu este clară situația cu varianta Delta a coronavirusului. Autoritățile de la Chișinău nu au primit încă din Germania rezultatele de laborator. Vaccinarea anti-COVID ar putea deveni obligatorie în Republica Moldova pentru mai multe categorii de persoane. Prioritar vor fi vizați angajații din sistemul educațional, HoReCa și al transportului de pasageri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie