Bate toate recordurile la ciclism

Andrei Vrabii a inceput sa practice ciclismul din intamplare. Acum parcurge pe bicicleta peste 100 de kilometri pe zi si este un adevarat profesionist.

Pentru sportivul Andrei Vrabii, bicicleta a devenit un trofeu în carieră. Deși nici el nu știa asta la început, cu ambiție a devenit un profesionist, iar acum se poate mândri cu 14 ani de experiență în ciclism.

Practicând ciclismul ani la rând, a nimerit într-o echipă bună, și atunci a luat o decizie.

În 14 ani de sport, Andrei a reușit să obțină zeci de titluri în diverse competiții, însă cel mai memorabil moment este prima lui victorie.

Andrei este activ și nu ratează nicio competiție. Recent a ocupat locul întâi la Ciclismul montan și a participat la Concursul IRON MAN 70.3 [șaptezeci punct trei]. Tânărul a parcurs 1,8 kilometri înot în mare, 90 de kilometri pe bicicletă și 21 de kilometri în alergare.

Triatlonul include trei genuri de sport: înot, ciclism și alergare. De aceea, Andrei face zilnic câte două antrenamente, incluzând unul din cele trei tipuri de sport.

Andrei are planuri mari în carieră. Tânărul își propune să se califice la Campionatul mondial IRON MAN 140, pe distanță completă. 

Opinia ta contează. Comentează!