Patrula Jurnal TV, 23 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Descinderi în forță, în capitala Greciei.Autoritățile elene au verificat, împreună cu polițiști din Republica Moldova, șase localuri camuflate ca florării. De fapt, acolo erau adevărate bordeluri. Printre victime sunt și minore.

Preotul care ar fi abuzat sexual, în vara anului curent, un minor de 11 ani dintr-o localitate din raionul Glodeni, a fost eliberat din arest.Preotului îi este interzis să părăsească localitatea de baștină. Informația a fost confirmată pentru Jurnal TV de procurorul-șef al Procuraturii Glodeni, Sergiu Mititelu.

Cu câteva zile înainte de percheziții, poliția a intervenit în forță în centrul Chișinăului, în așa-zisul ”orășel al protestatarilor”.În corturi, ofițerii au găsit mai multe obiecte interzise.Opoziția vorbește de un abuz și anunță crearea unui „comitet al salvării naționale”. Președintele Maia Sandu afirmă că poliția a asigurat ordinea publică potrivit noilor cerințe.

Opinia ta contează. Comentează!