Meteo, 20 Februarie
Meteo 20 februarie 2023, 21:12 | 411

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se incalzeste, sunt asteptate maxime de pana la 16 grade Celsius spre sfrasitul saptamanii. Maine, 21 februarie, maximele nu vor depasi 13 grade cu plus. Cerul va fi noros predominant in localitatile sudice, in cateva localitati nordice meteorlogii au prognozat lapovita slaba. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la 11 grade, la sud va fi cu 2-3 grade mai cald, respectiv se vor inregistra intre plus 12 si plus 13 grade. In capitala se vor atesta plus 11 grade, noaptea vor fi plus 3.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 18 grade se va inregistra la Bucuresti si la Craiova. Cte 13 grade se vor atesta la Iasi si la Cluj. Se prevede cer variabil la Timisoara si Constanta, cu maxime de plus 16 si respectiv 15 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid, se prevede cer variabil. Partial innorat va fi la Londra. Innorat va fi la Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la 13 si respectiv plus 11 grade Celsius. Plus 16 grade se vor atesta la Roma si va fi partial innorat. Plus 14, si respectiv plus 10 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia va fi innorat. Plus 18 grade cu soare sunt prognozate la Atena. Precipitatii sunt prognozate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie