Jurnalul orei 17, 10 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 10 decembrie 2021, 19:06 | 1659

Prezentat de Vasile Luchianu

Candidatul Partidului „Patrioții Moldovei”, Nicolae Chirilciuc, care în primul tur al alegerilor din Bălți a acumulat doar 416 voturi, se va regăsi în buletinul de vot în turul doi al scrutinului din 19 decembrie. Informația ne-a fost confirmată de vicepreședintele Comisei Electorale Centrale, Pavel Postica. Chirilciuc va lupta pentru fotoliul de primar contra candidatul independent Nicolai Grigorișin, clasat pe locul doi cu 6.951 de voturi.

Procuratura Anticorupție cere 30 de zile de arest pe numele fostului polițist implicat în schema de corupție de la Primăria Trușeni. Procurorul de caz Ghenadie Iepure a declarat că acesta este învinuit pe două capete de acuzare.

Gratiile pușcăriei nu sunt o piedică în a însuși o profesie. A demonstrat-o un grup de minori din Penitenciarul nr.10 din Goian. Timp de cinci luni, tinerii au învățat meseria de electrician. Aflați în detenție, ei pot însuși vreo șase profesii, între cele mai solicitate fiind cea de constructor, cizmar și bucătar. Tinerii cred că, astfel, își clădesc un viitor profesional asigurat și că meseriile îi vor ajuta să se integreze în societate după ispășirea pedepsei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie