Jurnalul orei 15, 2 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 2 decembrie 2021, 18:05 | 1284

Prezentat de Eugenia Apostu

Marina Tauber amenință că-și va scoate susținătorii în stradă, dacă instanța va decide excluderea ei din cursa electorală pentru Primăria Bălți. Reacția Marinei Tauber vine după ce aseară, Comisia Electorală Centrală a cerut Judecătoriei Bălți anularea înregistrării candidaturii sale pentru funcția de primar de Bălți.

Natalia Moloșag a demisionat astăzi din funcția de avocat al poporului. Decizia a fost luată chiar dacă ieri, într-o conferință de presă, ea spunea că va analiza posibilitatea demisiei abia după ce va finaliza controlul pe care l-a inițiat la Oficiu și va sesiza structurile de drept. Scandalul a izbucnit după ce Ombudsmanul a fost surprins la mai multe evenimente oficiale alături de Dumitru Godorog - un fost condamnat pentru proxenetism pe care Moloșag l-a apărat în instanța de judecată. Astăzi, și el a reacționat la acuzațiile apărute în spațiul public.

Vin pe frig, cu noaptea-n cap, să prindă pâinea socială, mai ieftină. La ora cinci dimineața, la magazinele ”Franzeluța” din Chișinău sunt zeci de oameni, majoritatea bătrâni. Cei mai norocoși apucă să ia pâinea de trei lei până la epuizarea stocului. Ceilalți continuă căutările și așa se întâmplă în fiecare zi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie