Jurnalul orei 19, 23 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 23 noiembrie 2022, 21:44 | 1208

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Aproape două ore fără lumină! Republica Moldova a rămas fără curent din cauza deteriorării infrastructurii energetice a Ucrainei, lovită de rachetele rusești. Ministrul de externe, Nicu Popescu, a anunțat că ambasadorul Rusiei la Chișinău va fi convocat pentru a oferi explicații.

2. Rusia a lansat o ploaie de rachete în Ucraina, cauzând moarte și distrugeri în infrastructura energetică. În toată Ucraina se aud alerte de raid aerian, în timp ce în regiunile din sud și est au loc explozii. Kievul s-a pomenit și fără curent, și fără apă.

3. Parlamentul European a declarat Rusia drept ”stat care sponsorizează terorismul”. Eurodeputaţii au adoptat, cu 494 de voturi ''pentru''o rezoluţie legată de ultimele evoluţii din războiul brutal de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. Câți au fost împotrivă vă spunem la știri.

4. Aeroportul Internațional Chișinău revine în administrarea statului!. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chișinău. Compania Avia Invest afirmă că decizia judecătorilor este una ilegală.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie