Jurnalul orei 17, 16 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 16 noiembrie 2021, 18:17 | 783

Prezentat de Vasile Luchianu

Un șofer a încălcat brutal regula de circulație și i-a amenințat pe ofițerii de poliție cu o armă deținută ilegal. Individul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă acum până la doi ani de închisoare. Incidentul a avut loc noaptea, în orașul Comrat.

Intenția conducerii „Termoelectrica” de a majora tariful la căldură cu 60 la sută îi nemulțumește pe locuitorii Chișinăului. Cei mai afectați sunt pensionarii, care se tem că vor rămâne fără bani de mâncare. De partea cealaltă, „Termoelectrica” explică necesitatea majorării tarifului la căldură prin recenta scumpire a gazelor naturale.

„Bună ziua!”. În următoarele două săptămâni, locuitorii Chișinăului vor auzi aceste cuvine mai des, în cadrul unei campanii de comunicare cu cetățenii. Sunt antrenați în această acțiune aproape 3000 de polițiști, carabinieri și salvatori. În felul acesta, ministerul vrea să prevină crimele și contravențiile. Angajații MAI au bătut astăzi pe la porțile locuitorilor capitalei. În fața oamenilor cu epoleți, oamenii au fost mai rezervați, dar jurnaliștilor le-au spus că nu prea au încredere în instituțiile de forță.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie