Jurnalul orei 17, 28 Iunie
Jurnalul orei 17:00 28 iunie 2021, 17:55 | 1224

Prezentat de Vasile Luchianu

Autorităţile din Moscova au anunţat duminică un număr record de decese din cauza coronavirusului, produse în ultimele 24 de ore. Este semnalată astfel degradarea situaţiei epidemiologice din Rusia, ţară lovită de un val de infectări cu varianta Delta a virusului, transmite AFP. Un nou focar Covid, legat de varianta Delta, foarte contagioasă, se manifestă în orașul Sydney, din Australia, unde numărul cazurilor a crescut la 128, anunță BBC.

Tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare anticipate este în toi. Startul procesului a fost dat în weekend la Combinatul Poligrafic din capitală. Alegătorii vor avea o misiune nu tocmai ușoară când vor veni la secțiile de votare, pe 11 iulie. Asta pentru că buletinele de vot au peste jumătate de metru lungime, cetățenii urmând să aleagă dintr-un șir de 23 de concurenți electorali.

Ministerul Educației anunță că 72,33 la sută dintre absolvenți au promovat examenul de Bacalaureat în acest an. Asta înseamnă cu 4,4 la sută mai mult față de 2019.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie