Jurnalul orei 15, 9 Februarie
Jurnalul orei 15:00 9 februarie 2022, 18:40 | 718

Prezentat de Eugenia Apostu

Comisia de licențiere a Uniunii Avocaților a respins dosarele a 63 de candidați, printre care foști și actuali procurori, și foști judecători, care au vrut să devină avocați fără a susține vreun examen. Președintele comisiei, Adrian Tăbîrță, ne-a declarat că potrivit noii Legi a avocaturii, toți candidații trebuie să treacă prin procesul de examinare. Conform vechii legi, aceștia puteau deveni avocați aproape automat.

Nicio zi fără scumpirea carburanților. Mâine prețul benzinei și motorinei va crește cu opt și, respectiv, nouă bani, atingând un nou record.

Opt familii care stau într-un bloc din sectorul Ciocana îngheață de frig. Chinurile au început în noiembrie trecut, când a cedat o țeavă între etajele trei și patru ale clădirii. Locatarii s-au văzut nevoiți să deconecteze căldură pentru a efectua lucrări de reparație. Nu a fost să fie. O femeie nu le permite nici azi vecinilor să intre în apartamentul ei pentru a schimba țeava defectă. Cum decurg negocierile și ce spun managerii blocului, a aflat echipa noastră de filmare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie