Zubcu Energy - cele mai bune servicii pentru sistemele electrice
Advertorial 24 septembrie 2022, 15:52 | 2770

Deși compania ”Zubcu Energy Group” este relativ nouă pe piața din Republica Moldova, fondată în 2017, aceasta oferă o gamă variată și completă de servicii ce vizează alimentarea cu energie a diferitelor instalații, de la proiectare până la punerea în funcțiune și întreținerea ulterioară a acestora.

Compania execută lucrări pentru transportul și distribuția energiei electrice, a stațiilor electrice și posturilor de transformare, instalații electrice de distribuție și utilizare, montaj de echipamente și utilaje tehnologice la construcții civile și industriale. Cele mai solicitate sunt bateriile solare, iar, mai nou, Zubcu Energy produce si cabluri electrice.

Calitatea competitivă a produselor și serviciilor prestate, personalul înalt calificat, punctualitatea și seriozitatea cu care este abordat fiecare proiect, îl fac pe Zubcu Energy un jucător puternic în industria electrică, fapt pentru care este ales de cei mai buni parteneri și clienți. Compania a încheiat cu succes sute de proiecte în domeniul energiei electrice de pe întreg teritoriul țării.

Zubcu Energy va deschide, în curând, 3 magazine proprii cu materiale de construcție.

Opinia ta contează. Comentează!