Jurnalul orei 17, 27 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 28 octombrie 2021, 00:23 | 1527

Prezentat de Eugenia Apostu

Vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău au intrat, se pare, într-un scandal. Aceștia au reținut-o pe o vestită violonistă, Alexandra Conunova, care urma să ajungă în Rusia, la concerte programate. Femeia avea cu ea și o vioară Stradivarius, cu acte în regulă. Vioara a fost ridicată, iar pe numele artistei a fost pornit un proces de urmărire penală. Ministrul Culturii consideră că vameșii au exagerat.

În premieră, declarațiile de avere și interese personale ale conducerii Băncii Naționale a Moldovei vor fi verificate de către Autoritatea Națională de Integritate. Anunțul a fost făcut de instituție, care precizează că sub lupa inspectorilor de integritate va ajunge guvernatorul BNM, Octavian Armașu, prim-viceguvernatorul și viceguvernatorul băncii.

O furtună ciclonică deosebit de puternică a lovit insula Sicilia, provocând inundaţii ample în jurul oraşului Catania. Străzile şi pieţele locale au fost transformat în veritabile râuri şi lacuri. Intemperiile au cauzat cel puţin două decese, informează Reuters.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie