Cei 20 de sportivi moldoveni, care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au primit premii bănești
Sport 10 septembrie 2021, 20:32 | 1147

Cei 20 de sportivi din Republica Moldova, participanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au fost răsplătiți cu bani. Încurajarea financiară a venit din partea unei companii. Cine sunt norocoșii și ce vor face cu banii, vedeți în continuare.

SERGHEI TARNOVSCHI, canoist: "Este plăcut pentru fiecare sportiv. Consider că astfel îți este apreciat succesul, este apreciată munca ta. Acest lucru mă va motiva atât pe mine, cât și pe alți sportivi pentru a obține rezultate și mai bune."

ANASTASIA NICHITA, luptătoare în stil liber: "Am primit un premiu în valoare de 50 de mii de lei. Într-adevăr, este un suport bine venit pentru pregătirea noastră și mulțumim pentru faptul că au apreciat efortul pe care l-am depus."

VICTOR CIOBANU, luptător în stil greco-roman: "Suntem foarte mulțumiți și asta este un plus foarte mare. Este un ajutor, pentru că în pregătirea pentru competițiile internaționale, mai ales la Jocurile Olimpice, au fost multe cheltuieli."

NICOLAE JURAVSCHI, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv: "Asta este în primul rând o susținere morală pentru ei și un îndemn pentru tânăra generație, pentru cei care vor reuși să facă sport. Vor vedea că companiile, statul, Comitetul Olimpic au grijă de soarta lor. Este un lucru frumos."

PLAMEN MILANOV, director al companiei "NGM Company", administrator al portalului de pariuri sportive 7777.md: "Credem că este responsabilitatea noastră. Sănătatea unei națiuni contează mult, iar companiile care investesc în sănătatea unei societăți, o fac pentru viitorul țării. Dragostea pentru sport face să nu ne gândim la ceva negativ. Sportul sporește dorința de viață, duce spre aceea ca oamenii să facă lucruri frumoase."

Suma totală a premiilor ajunge la peste 900 de mii de lei.

Opinia ta contează. Comentează!