Meteo, 7 Iunie
Meteo 7 iunie 2023, 20:13 | 311

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 23 si plus 28 de grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 10 grade. In localitatile nordice meteorologii anunta averse, in cele centrale si de sud cerul va fi variabil. Plus 26 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 14, vantul nord-estic va sufla cu pana la 9 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 23 si plus 24 de grade, iar minimile vor indica plus 10, plus 12 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 28 de grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana plus 15 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 28 grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi innorat. Plus 26 de grade vor fi la Cluj și Timișoara, cerul va fi acoperit. Se prevede cer variabil in orasele Iasi, Constanta si Craiova. Innorat va fi la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 23 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid unde sunt asteptate precipitatii. Se prevede cer variabil la Londra si Paris cu maxime de plus 22 si plus 28. Insorit va fi la Amsterdam, cu plus 22, La Roma se vor atesta plus 28. La Viena meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice. Plus 28 vor fi la Berlin. Se prevede cer variabil la Varsovia. 27 de grade se vor inregistra la Atena, la Kiev 26.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie