Meteo, 28 Martie
Meteo 28 martie 2023, 20:34 | 367

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 7 grade, minimile vor cobori pana la minus 4 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile republicii, meteorologii nu au anuntat precipitatii. Plus 5 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus 2, vantul sudic va sufla cu pana la 18 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 2 plus 5 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 6 si plus 7 grade, minimile vor cobori pana la minus unu si zero grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 10 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi partial innorat. Plus 11 grade se vor atesta in orasele Timisoara si Craiova, cerul va fi variabil. Precipitatii sunt prognozate la Brasov, cu plus 3 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus 22 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 26 la Madrid. Precipitatii anunta meterologii pentru Londra si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 15 si respectiv plus 14 grade. Innorat va fi la Paris cu plus 21. Plus 17 grade se vor atesta la Roma, va fi partial innorat. Plus 10, si respectiv plus 11 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia vor fi plus 7 grade. Plus 14 grade se vor atesta la Atena. Precipitatii sunt prognozate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie