Patrula Jurnal TV, 15 August

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Veaceslav Platon va sta în Penitenciarul nr.13 imediat ce va fi găsit și încătușat. Judecătorii din Chișinău au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile și l-au anunțat în căutare internațională. Avocatul lui Platon consideră că acțiunile împotriva clientului său sunt coordonate la Președinție și promite că va ataca decizia la Curtea de Apel.

Furtuna de la începutul acestei luni a distrus mai multe case și a compromis culturile agricole în satul Drujba, raionul Ungheni. Intemperia a afectat grav școala și biblioteca. Strigătul de disperare al oamenilor a fost auzit de către reprezentanții NGM Company, care le-a oferit 100 de colete cu produse alimentare și a contribuit cu 50 de mii de lei la reparația școlii.

Fostul șef al Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu, demis în vara anului 2019 de către Parlament, a acționat în judecată forul legislativ pentru că vrea să revină în funcție. Ședința de judecată a fost fixată pe 16 august. Zumbreanu speră că va avea câștig de cauză.

Opinia ta contează. Comentează!