Renato Usatîi a declarat presei că este şantajat să-l susţină pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor
Politic 6 noiembrie 2020, 17:26 | 8782

Renato Usatîi a declarat astăzi presei că este şantajat să-l susţină pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidenţiale. În caz contrar, va fi condamnat la ani grei de închisoare. În același timp, Uastîi a subliniat că deși nu este fanul Maiei Sandu, obiective lor sunt comune, și în acest context îndeamnă cetățenii să nu voteze pentru Igor Dodon.

RENATO USATÂI, liderul formațiunii ”Partidul Nostru”: "Pe mine mă amenință că mă vor condamna, condiționat, la 15 ani de pușcărie, după Anul Nou, dacă nu voi ieși și nu-l voi susține pe Igor Dodon. Cum cineva își imaginează că pe mine mă pot speria, mă pot distruge? Dacă nu au făcut-o timp de 42 de ani, de când trăiesc, credeți-mă că acest lucru nu-i va reuși nimănui."

Usatâi nu și-a declarat susținerea publică pentru Maia Sandu, dar i-a îndemnat pe cetățeni să nu voteze pentru Igor Dodon.

RENATO USATÂI, liderul formațiunii ”Partidul Nostru”: "Eu niciodată nu am fost fanul doamnei Maia Sandu, dar în timpul campaniei electorale spuneam că eu nu am auzit ca ea să fie implicată în vreun act de corupție. Astăzi, eu nu pot să mai permit ca un ”kuliok”, care deja la moment e boțit, să conducă încă patru ani Republica Moldova."

Renato Usatâi a menționat că ar avea un scop comun cu Maia Sandu, dar modalitățile de atingere a acestuia sunt diferite.

Opinia ta contează. Comentează!