Soluții StarNet pentru o capitală eco
Advertorial 30 octombrie 2019, 13:06 | 2836

Compania StarNet se implică activ în tot ceea ce înseamnă responsabilitate socială. Weekendul trecut, angajații companiei au participat la acțiunea de salubrizare în regiunea parcului "La izvor". Această acțiune fiind primul pas spre demararea proiectului de reamenajare a parcului. Un proiect susținut de comunitatea designerilor, pretura sectorului Buiucani și StarNet.

În ultimul weekend din octombrie, echipa StarNet a mers la curățat arbuști și la colectat deșeuri menajere, în cadrul campaniei de salubrizare a parcului ”La izvor”. În doar câteva ore, angajații au reușit să colecteze sute de kilograme de gunoi.

Mai exact, o sticlă de plastic se descompune în 450 de ani. Campania organizată de StarNet îi îndeamnă pe toți locuitorii țării să ia parte la acțiuni eco, în spiritul responsabilității față de natură și menținerea unui mediu sănătos și curat.

În cadrul evenimentului, o comunitatea de designeri, alături de pretura sectorului Buiucani și StarNet, a prezentat un proiect inedit de transformare a parcului "La izvor". Aici vor fi amenajate piste pentru bicicliști, spații pentru picnic, dar și zone organizate special pentru plimbări cu animalele de companie.

Autorii proiectului vor realiza un sondaj online unde vor îndemna cetățenii să voteze ideile lor preferate, sau să vină cu îmbunătățiri. Până la implementare, compania StarNet îndeamnă cetățenii să fie responsabili față de mediul în care locuiesc, și să participe activ în proiecte de salubrizare a orașului. 

Opinia ta contează. Comentează!