Jurnalul orei 17, 22 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 22 noiembrie 2021, 20:07 | 1473

Prezentat de Vasile Luchianu

Mascații de la Fulger au tras cu arma în câteva localuri din Chișinău, Comrat și Soroca, unde erau deschise cazinouri ilegale. Au fost reținute mai multe persoane. Operațiunea a avut loc după crima din Hiliuți, unde doi tineri au fost uciși, pentru că ar fi trișat la un joc de cărți.

Primarul de Trușeni, plasat recent sub control judiciar, a primit astăzi 30 de zile de arest la domiciliu. Judecătorii Curții de Apel au casat decizia primei instanțe și au acceptat demersul procurorului. La ședință au venit mai mulți consilieri și localnici. Cu pancarte în mâini, aceștia au huiduit-o pe Stela Munteanu.

Spitalul modular de la „Moldexpo” nu mai internează pacienți infectați la tratament, iar în curând ar urma să fie închis. Așa a anunțat ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, dar a fost dur criticată de către autoritățile municipale. Primarul i-a reamintit că pandemia nu s-a încheiat și i-a sugerat să-și dea demisia. La rândul său, șeful Direcției de sănătate și medicii susțin că închiderea Centrului COVID ar putea să ne coste scump, deoarece se apropie de Moldova un nou val de infectări.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie