Patrula Jurnal TV, 2 Mai

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Aproape jumătate dintre accidentele produse în ultimele trei luni sunt cu implicarea pietonilor. În cele mai multe cazuri, de vină sunt șoferii care nu acordă prioritate. Dar sunt și pietoni care trec strada pe unde cred ei că este mai bine. Pornind de la această stare de lucruri, inspectorii de patrulare și-au amplificat activitatea. Timp de o oră, polițiștii au tras pe dreapta 15 șoferi nedisciplinați, care au primit amenzi.

Contrar restricțiilor și amenzilor aplicate, unele localuri din Chișinău continuă să activeze noaptea cu obloanele trase. Tinerii se distrează și chefuiesc în timp ce unii se zbat între viață și moarte pe paturile de spital. Polițiștii și mascații de la ”Fulger” au descins într-un local din centrul orașului, care activa după ora 20:00. Cheful s-a încheiat cu amenzi usturătoare atât pentru clienți, cât și pentru angajații localului.

Jurnal TV a intrat în posesia a încă unui filmuleț video, în care vedem cum un deținut îl atacă pe un gardian. Se întâmplă în penitenciarul de la Cricova. În ultimii trei ani, au fost peste 50 de cazuri de acest gen, declara Vladimir Cojocaru pe când era încă director interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Opinia ta contează. Comentează!