JustConsult te ajută să-ți perfectezi actele românești: de un an la Bălți și Cahul
Advertorial 22 martie 2023, 11:48 | 1948

Aproape 400 000 de moldoveni și-au redobândit cetățenia română sau au perfectat acte cu ajutorul companiei JustConsult. De un an, compania este prezentă în nordul și sudul țării, iar aproape 30 de mii de cetățeni au beneficiat deja de serviciile companiei în cadrul filialelor de la Bălți și Cahul.

Cele mai solicitate servicii ale JustConsult în filialele de la Bălți și Cahul sunt pregătirea și depunerea dosarului pentru redobândirea cetățeniei române, precum și obținerea cetățeniei în 10 sau 15 luni, prin judecată. De asemenea, oamenii apelează la serviciile JustConsult pentru a face programări pentru depunerea jurământului sau perfectarea actelor, precum și pentru a solicita asistență la transcrierea certificatelor de naștere și de căsătorie. Zece mii de cetățeni au reușit să-și perfecteze un pașaport, buletin, permis românesc sau au solicitat alocații pentru copii cu ajutorul JustConsult.

Pe parcursul a 20 de ani, JustConsult oferă sprijin juridic calificat - de la pregătirea dosarului pentru obținerea cetățeniei românești până la perfectarea actelor precum pașaportul, buletinul de identitate, permisul de conducere sau solicitarea alocațiilor pentru copii. La Bălți, oficiul JustConsult este amplasat pe strada Ștefan cel Mare, 60, iar la Cahul, acesta poate fi găsit pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, 14.

Opinia ta contează. Comentează!