Meteo, 23 Ianuarie
Meteo 23 ianuarie 2023, 23:26 | 433

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se raceste, sunt asteptate maxime de pana la 7 grade Ceslius. Maine, 24 ianuarie, maximele nu vor depasi 5 grade cu plus. Cerul va fi noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la zero si plus un grad, la sud va fi cu 4-5 grade mai cald, respectiv se vor inregistra plus 4 plus 5 grade. Pe timp de noapte minimile vor oscila minus doua si plus 3 grade. In capitala se vor atesta plus 3 grade, iar vantul va sufla din nord-est cu pana la 9 km la ora.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 3 grade se va inregistra la Bucuresti si la Craiova, cerul va fi noros. Plus 7 grade se vor atesta in orasele Cluj si Timisoara. La Constanta si Brasov vor fi plus 4 grade Celsius.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 12 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid plus 8. Se prevede cer variabil la Londra si Paris, cu maxime de plus 6 si respectiv plus 3 grade. Innorat va fi la Amsterdam. Plus 12 grade se vor atesta la Roma. La Viena vor fi plus 4, la Berlin plus 2, cerul va fi variabil. La Varsovia va fi innorat. Precipitatii sunt asteptate la Atena. Minus un grad anunta meteorologii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie