Jurnalul orei 19, 24 Mai
Jurnalul orei 19:00 24 mai 2022, 22:20 | 1373

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Perchezițiile efectuate astăzi de procurori acasă la Igor Dodon și la alte locații au scos la iveală opulență și sume uriașe de bani. În cadrul efectuării perchezițiilor, cumnatul fostului președinte a încercat să înghită înscrisuri ce confirmau tranzacții cu bunuri în valoare de peste 700 de mii de euro.

La poarta casei lui Igor Dodon a fost astăzi mare agitație. Poliția a fost nevoită să intervină în repetate rânduri, pentru a despărți cele două tabere care s-au îmbrâncit în fața casei. Unii au venit să-l susțină, iar alții să-l blameze și să-l vadă în cătușe.

Iar la Parlament, Comisia juridică a aprobat cu votul majorității membrilor prezenți la ședință, cele patru cereri ale procurorului general interimar vizând ridicarea imunității deputaților Ilan Șor și Marina Tauber. Urmează votul în ședința plenară.

Peste Prut, în România, a fost încătușat interlopul moldovean Ion Gușan, alias Patron, capul unei grupări criminale internaționale. Gruparea acestuia a fost destructurată urmare a unei operațiuni transfrontaliere moldo-româno-franceze.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie