Meteo, 12 Ianuarie
Meteo 12 ianuarie 2023, 19:54 | 390

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 1 si plus 6 grade Celsius, meteorologii anunta cer noros in nordul republicii, iar la sud lapovita slaba. Plus 4 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 1 si plus doua grade, noaptea minimile vor oscila intre minus 5 si minus 3 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 6 grade, vor fi zero si minus un grad pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 4 grade se vor inregistra la București si la Iasi. Cate 6 grade cu plus se vor atesta in orasele Cluj, Brasov si Craiova. Averse sunt prognozate la Constanta. Innorat va fi la Timisoara.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 16 si respectiv plus 11 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Partial innorat va fi la Londra si Paris cu maxime de pana la 10 si respectiv 11 grade. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam. Cerul va fi acoperit la Roma. In orasele Viena si la Berlin sunt asteptate precipitatii. Plus 8 grade se vor astesta la Varsovia. Partial innorat va fi la Atena si Ankara. Minus un grad se va atesta la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie