Dora Show, Bârfa zilei

Fiul cel mare al omului de afaceri Vladimir Plahotniuc, continuă să-şi etaleze viaţa luxoasă pe internet. Timka apare într-o poză alături de două tinere. Cei trei se bronzează pe riviera franceză. Mai exact, este vorba despre plaja unui hotel de cinci stele din oraşul Cannes.

Fotografia a fost postată pe Instagram de către fiica cea mare a lui Dorin Damir, Gabriela. Ea a indicat şi hotelul luxos în care s-ar odihni alături de Timofei sau Timka Plahotniuc. Poza este însoţită şi de un mesaj în engleză. Fiica lui Damir scrie că feciorul lui Plahotniuc i-ar fi un „frate de la altă mamă”.

Potrivit site-ului oficial al hotelului din Cannes, în care a fost făcută fotografia, o zi de cazare într-o cameră single costă de la 400 de euro. Preţurile cresc în funcţie de numărul de persoane cazate într-o cameră, serviciile oferite, dar şi dacă există vedere la mare. Astfel, tariful pentru o zi petrecută în acest hotel poate depăşi suma de 3.000 de euro.

Nu este pentru prima oară când pe reţelele de socializare apar imagini în care fiul cel mare al lui Plahotniuc îşi etalează bogăţia în care trăieşte. La sfârşitul lui 2016, Timofei Plahotniuc a avut o escapadă de lux la Chişinău cu prietenii săi din Geneva, care au fost aduşi în Republica Moldova cu un avion privat. Timka Plahotniuc, aşa cum apare pe un site de socializare, are 19 ani, locuieşte şi îşi face studiile la Geneva. La majorat a primit în dar un super-bolid Mansory Mercedes-Benz S63 Coupe, care ar valora un milion de euro.

Opinia ta contează. Comentează!